Videomontage

Ben je op zoek naar een vaste video editor of een video editor voor één losse klus? Ik kan je helpen! Het monteren van vlogs, aftermovies, bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, intro’s, advertenties en social media video’s is voor mij geen probleem.

Prijs – Voor het monteren van een video werk ik met een vaste prijs per uur. Wil je liever een prijs afspreken per dag of per klus? Dat kan ook.

Locatie – Videomontages doe ik vanuit huis, maar als het noodzakelijk is om op jullie kantoor te zitten is dat geen probleem! Let op: er worden dan wel reiskosten in rekening gebracht.

Goed om te weten – Aanpassing naar eigen huisstijl is mogelijk, één feedbackronde, export in .mp4 of .MOV, oplevering via WeTransfer.

Podcastmontage

Ben je op zoek naar een vaste podcast editor of een podcast editor voor één aflevering van je podcast? Ik kan je helpen! 

Prijs – Voor het monteren van een podcast werk ik met een vaste prijs per uur. Wil je liever een prijs afspreken per dag of per klus? Dat kan ook.  

Locatie – Podcastmontages doe ik vanuit huis, maar als het noodzakelijk is om op jullie kantoor te zitten is dat geen probleem! Let op: er worden dan wel reiskosten in rekening gebracht.

Goed om te weten – Aanpassing naar eigen huisstijl is mogelijk, één feedbackronde, export in .mp3, kan in combinatie met video, oplevering via WeTransfer. 

Videografie

Ben je op zoek naar een videograaf? Ik kan je helpen! Het filmen van after movies, bedrijfsvideo’s, branded content campagnes en social media video’s is voor mij geen probleem.

Prijs – Voor het filmen van een video werk ik met een vaste prijs per hele/halve dag. Daarbij worden er reiskosten in rekening gebracht.

Apparatuur* – iPhone 13 Pro, stabilizer, statief en Røde microfoon.

*Hebben jullie zelf apparatuur? Dan kan ik daar ook mee overweg.