"Creatief, professioneel en supersnel: Lisanne is een kei in haar vak! Van introtune tot bloopervideo: je hebt mijn online-programma écht naar een hoger niveau getild. Op naar onze volgende samenwerking!"
Rosa Dammers
Instagramcursus Later Kater, juli 2022
"Na een fijne online kennismaking met Lisanne zag ik dat ze begreep wat ik voor me had. We maakten een concreet plan en een week later waren de video's al afgerond! Ze reageerde snel op mijn feedback, paste het aan zoals ik wilde en stuurde het ook weer snel terug. De communicatie via de mail was erg prettig. Ze begreep precies wat ik bedoelde en welke sfeer ik wilde in de video's. Al met al, enorm blij mee en ik kijk uit naar nog een samenwerking."
Tamira op den Kelder
Eigenaar Zorg Zonder Dwang, april 2022
"Snelle service en een prachtig resultaat. Lisanne denkt goed mee. Meer dan tevreden met de bewerkte info lessen van Conscious Personal Coaching."
Jan van Rosmalen
Emotie coach & pijn expert, maart 2022
"Lisanne heeft op een uiterst professionele wijze de kennisclips (ruim 50 stuks) voor de twee modules van de Minor Video en TV overgezet in een geïntegreerd MP4bestand. In de samenwerking is Lisanne duidelijk en daadkrachtig, ze kwam haar afspraken na, haalde de deadlines en heeft mij ook nog een aantal details uitgelegd waardoor ik de clips efficiënter heb kunnen aanleveren."
Saskia de Boer
Coördinator Minor Video en Televisie HvA, juni 2021
"Ik leerde Lisanne in 2018 kennen toen zij als stagiair begon op de redactie van Libelle TV, waar ik destijds redactiemanager was. Ze is erg gedreven, een harde werker en iemand op wie je kunt bouwen: als Lisanne zegt dat ze iets doet, dan gebeurt het ook. Ze levert niet alleen werk van hoge kwaliteit, maar is ook erg snel: handig als je op een online redactie snel moet kunnen schakelen. Nadat haar stage was afgelopen, heb ik haar dan ook direct ingehuurd als freelancer voor Libelle TV, en later ook voor Kek Mama TV, toen ik daar hoofdredacteur werd. Ik kan Lisanne dus van harte aanbevelen."
Helene van Santen
Hoofdredacteur Margriet, april 2021
"Lisanne was een erg fijne collega om mee samen te werken. Ze werkt hard en zorgt dat altijd alles op tijd af is. Je kan echt op Lisanne rekenen. Daarnaast is ze een hele gezellige collega die van aanpakken houdt."
Sayenne Quant
Online redacteur DutchChannels, november 2019